O nama

Na sajtu ste porodične Agencije za promet nepokretnosti No.1 koju je, sada već davne 1996. godine, osnovao dipl. inž. Dimitrije Milošević.

Ostavio nam je ime i prezime i utaban put koji mi ponosno sledimo. Koreni su nam duboko u ovom kraju, svi smo ovde rođeni, imali lepo i bezbrižno detinjstvo, formirali porodice i živimo lep i sadržajan život. Beskrajno smo ponosni što smo tu gde jesmo.

 

GRADSKA OPŠTINA BARAJEVO

 

Područje opštine Barajevo spada u područja nezagađene životne sredine. Očuvana priroda, velika površina prekrivena šumom, bistri potoci, jezero bogato ribom, proplanci kojima se ne vidi kraj, brežuljkast teren – ŠUMADIJA. Stanovnici Barajeva su vrlo posvećeni negovanju tradicije i čuvaju od zaborava kulturno i istorijsko nasleđe svojih predaka. Još uvek se mogu videti puni koševi za kukuruz, magaze pune žita i vajati vekovima čuvani. Tako je bilo do sada a tako će biti i dalje.

Možda u našem kraju nećete naći kuću kakvu ste zamislili ali ćete sigurno dobiti lepu reč i iskren osmeh. Nekada je za sreću i to dovoljno.

 

DOBRO DOŠLI

Scroll to Top